Home Politica Curiosul caz al liderului PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

Curiosul caz al liderului PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

by S. Z.

Caz straniu la PNL, liberalii păstrează tăcere în ceea ce priveşte cazul senatorului Eugen Pârvulescu.  El a fost trimis în judecată de DNA, fiind acuzat că şi-ar fi folosit influenţa pentru fraudarea unui concurs pentru ocuparea unor posturi în cadrul Serviciului de Ambulanţă Teleorman, dosarul urmând să fie judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, scrie adevarul.ro.

Conducerea PNL nu a cerut autosuspendarea senatorului din poziţia pe care o ocupă, aşa cum a făcut în trecut în cazuri similare.

De această dată PNL recurge la ascunderea sub preş a problemei şi pentru a nu începe în partid conflicte între tabere.

Eugen Pîrvulescu este unul dintre şefii de organizaţii cei mai apropiaţi de Iulian Dumitrescu, prim-vicepreşedintele considerat în momentul de faţă cel mai influent din cei patru secunzi ai lui Florin Cîţu.

„Adevărul” a încercat să ia legătura şi cu Florin Cîţu pentru a cere un punct de vedere de la Florin Cîţu, însă acesta nu a oferit un răspuns pe temă. Nici Eugen Pîrvulescu nu a putut fi contact, pentru a preciza dacă are de gând sau nu să facă un pas în spate.

Deşi se află în control judiciar încă din vară, Eugen Pîrvulescu şi-a păstrat şi funcţia din conducerea Senatului. Liderul PNL Teleorman este în Biroul Permanent, acolo unde are funcţia de secretar.

foto facebook/ pîrvulescu

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.