Îți stă șa îndemână să începi ziua bine și sănătos. Nu te costă mai nimic și îți asigură un start bun în fiecare dimineață. Dacă vrei să scapi de toxinele din corp, există trei trucuri simple pe care le poţi aplica imediat ce te trezeşti.

1.      Curăţă-ţi limba

Peste noapte, o mulţime de bacterii şi toxine se acumulează în gura ta. Sună foarte neplăcut, dar acesta este adevărul. Tocmai de aceea, e foarte important să te speli pe dinţi de îndată ce te trezeşti şi să nu uiţi să îţi cureţi limba.

2.      Bea un pahar de apă călduţă cu lămâie

Dar doar după ce te-ai spălat pe dinţi! Apa călduţă stimulează tractul digestiv, iar sucul de lămâie ajută în procesul de detoxifiere. În plus, e bine să eviţi cafeaua şi ţigările, cel puţin în prima oră după ce te trezeşti, şi să nu sari niciodată peste micul dejun.

3.      Fă-ţi un duş sau spală-te măcar pe picioare

Pe timpul nopţii, corpul nostru eliberează toxine prin transpiraţie. De aceea, duşul de dimineaţă te revigorează… Însă în medicina ayurvedică se spune şi că eliminăm energie prin tălpile picioarelor, în timpul somnului. De aici şi ideea că dacă nu ai timp de duş dis de dimineaţă, e bine să te speli măcar pe picioare.

Sursa – unica.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.