Un bărbat a devenit milionar după ce a studiat vieţile a 1.200 de oameni foarte bogaţi. A descoperit că toţi au un LUCRU în comun, scrie gandul.info.

Steve Siebold era un student sărac atunci când a început lungul şi greul drum spre îmbogăţire.

În ultimii 30 de ani, Siebold le-a luat interviuri la peste 1.200 de persoane bogate şi a descoperit că toţi aveau un lucru în comun: se educau singuri prin lectură.

„Mergi în casa unei persoane bogate şi unul din primele lucruri pe care le vei sesiza este o bibliotecă cu cărţi pe care le-a folosit pentru a se educa pentru a avea mai mult succes”, a declarat Siebold, acum un speaker şi trainer cunoscut, autor al cărţii „How Rich People Think”.

De exemplu, al treilea cel mai bogat om din lume, Warren Buffett, a declarat recent că petrece 80% din timpul în care lucrează citind. El a spus că atunci când şi-a început cariera de investitor citea până 600-750 de pagini pe zi.

Printre autorii preferaţi ai miliardarului se numără Benjamin Graham, Philip Fisher, Jack Welch, John Bogle. După cum se vede, nu sunt autori de romane, ci experţi în management şi economie.

„Clasa mijlocie citeşte romane, tabloide şi reviste de divertisment”, subliniază Siebold.

Bill Gates este un alt miliardar care citeşte foarte mult. El publică, pe site-ul Gatesnotes.com, o listă cu cărţile pe care le-a citit şi le recomandă.

Un autor cunoscut a descoperit că doar 6% din persoanele foarte bogate din SUA se uită la reality-show-uri, pe când în cazul celor sărace procentul ajunge la 78%.

sursa- gandul.info

 

loading...

1 COMENTARIU

  1. as citi,de fapt chiar citesc,dar n-am gasit ceva care,intradevar sa ma ajute sa scap de datoriile la banci,greseala a fost cand am facut creditele,dar,acum dupa o operatie de cancer,e cam tarziu,trebuie sa merg la controale,sa fac tratament………….

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.