Medicul lui Sorin Oprescu, Leonida Gherasim, a ajuns vineri seară la Arestul Central al Poliției Capitalei pentru a-l consulta pe edilul suspendat al Bucureștiului.

Acesta a venit pregătit doar cu un stetoscop și un aparat de măsurat tensiunea, precizând că acestea nu sunt suficiente pentru consultație.

”Am stetoscopul și aparatul de tesiune. Nu este suficient. Am venit să văd care este starea de sănătate, pe baza dosarului medical, a actelor medicale și a examenului clinic”, a declarat medicul lui Oprescu, potrivit B1.

Întrebat dacă în urma consultului poate face recomandarea ca edilul suspendat să fie internat într-un spital civil, medicul a evitat să dea un răspuns clar precizând doar că ”orice consult medical se termină cu o recomandare, așa va fi și în această seară”.

loading...

1 COMENTARIU

  1. de la un utilizator:
    Acest papagal, cu mamă și tată, generali de Securitate, a ajuns să sfideze pe absolut oricine. Rămășiță comunisto-securistă tipică. Un papagal, că de doftor e cam greu de vorbit, plagiator și ăsta, vezi dosarul pentru prof. de la IMF și vei ajunge la concluzia că individul e un nimic, UN HOȚ CARE TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ . Problemele de sănătate sunt cele de natură mentală pe care le are orice hoț dovedit, dovadă că până acum n-a prea sta prin spitale, i-a băgat pe alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.