Un tânăr craiovean, susținător al Statului Islamic este acuzat că a promovat pe internet mai multe filmulețe cu decapitări făcute de gruparea teroristă.

Are 17 ani și se numește Constantin Luigi Boicea. Acesta a povestit pe blogul gazda islamică că a odată cu convertirea a găsit adevărul.

Sub pseudonimul Omar al-Faruq, Boicea povestește că a urmărit pe internet evenimentele din Siria și că l-a șocat armata lui Bashar al-Assad și s-a apucat să caute în Craiova și alți susținători ai ISIS, motiv pentru care îi mulțumește lui Allah pentru că a găsit-o pe sora Damian Maya.

Îi mulţumesc lui Allah, a fost de acord să mă înveţe cum să devin musulman şi după trei luni de predare a Islamului am devenit un alt om, un musulman. (…) Mulţumesc lui Allah că m-am oprit de la toate relele, cum ar fi fumatul, alcoolul, drogurile (…)” scrie tânărul

Constantin Luigi Boicea le-a povestit părinților despre noua sa orientare religioasă. Tatăl său s-a opus vehement, motiv pentru care băiatul a ales ”viaţa cu Allah”.

Am ales viaţa mea cu Allah. (Tatăl meu-n.r) mi-a spus o mulţime de cuvinte dure, că nu sunt fiul său şi că el nu a avut niciun fiu. Acum, eu locuiesc cu bunicul meu şi bunica mea”, mai scrie băiatul.

“Cu voia lui Allah! În scopul de a salva Coranul Sfânt şi cărţile Hadith şi Islamul, în scopul de a cunoaşte povestea completă şi a deveni un predicator islamic”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.