Home Actualitate Cu ce suc se menține KATE MIDDLETON tânără și în formă

Cu ce suc se menține KATE MIDDLETON tânără și în formă

by Ioana Popescu

Pentru a arăta mereu tânără şi în formă, este nevoie să acorzi o mare atenţie alimentaţiei. Acest lucru este binecunoscut de Kate Middleton, care se menţine cu un suc special, bazat pe 7 vitamine. Sucul, pe care ducesa îl consumă cu plăcere, conţine fructe şi alte ingrediente naturale, care nu numai că te răcorec pe caniculă, dar sunt benefice şi organismului. Vitaminele C şi E, beta-carotenul, seleniul şi acizii graşi omega 3 sunt esenţiali pentru orice persoană care vrea să îţi păstreze tinereţea cât mai mult.

Pentru a realiza sucul ducesei de Cambridge ai nevoie de 2 portocale reci, curăţate şi tăiate, o jumătate de mango mărunţit, o jumătate de cană de căpşuni feliate, îngheţate, un morcov de mărime medie, răzuit, o jumătate de cană de iaurt rece, 2 linguriţe de germeni de grâu, 2 de seminţe de in, una de suc de lămâie şi una de zahăr granulat. Toate ingredientele se pun într-un blender şi se amestecă bine., cantitatea rezultată ajungând pentru două porţii.

Interesant este faptul că sucul, care are doar 250 de calorii, conţine o mulţime de componente de care corpul tău are nevoie, cum ar fi:

– 9 grame de proteine;
– 48 de grame de carbohidrati;
– 4 grame de grasime;
– o grame de grasimi saturate;
– 0 grame de colesterol;
– 72 mg de sodiu;
– 9 grame de fibre;
– 126 de mg de vitamina C;
– 5.839 UI de vitamina E;
– 9 ug de seleneniu;
– acizi grasi omega 3

Sursa – unica.ro, ampress

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.