Home Guvern CTP: Victor Ponta si-a facut un guvern de gasca personala

CTP: Victor Ponta si-a facut un guvern de gasca personala

by I. B.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat pentru Digi24 ca, dupa iesirea de la guvernare a liberalilor, Victor Ponta a alcatuit un Executiv „fara un supracontrol PSD”, fiind vorba despre „un guvern de gasca personala”.

„Mă mărginesc să constat că, în dorința de a avea controlul acestui guvern, fără a avea un supracontrol din partea partidului, exercitat de alte nume grele din partid sau de baroni, domnul Ponta și-a băgat aceste relații ale lui, recte o consilieră pe care o are de șase luni, în echipa guvernamentală”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Digi24.

„Această doamnă, Ioana Petrescu, este consiliera domnului Ponta de șase luni și a fost plecată vreo 14 ani din România. Are o diplomă la Harvard, dar în ce măsură poate dânsa să aibă o cunoaștere a realității economice, sociale din România, dintr-o funcție atât de grea ca aceea de ministru de Finanțe?”, s-a intrebat C.T. Popescu.

 

You may also like

1 comment

wlady 5 martie 2014 - 11:26

CTP-ule te-ai sonat de tot.Daca pune oameni de peste 50 de ani nu-i bine ca au mentalitate comunista,daca sunt tineri si scoliti,nu-i bine ca n-u experienta.Tu cata experienta aveai cand te-ai metamorfozat din inginer in ziarist?????

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.