Cristian Tudor Popescu, a comentat la digitv,întoarcerea lui Sorin Oprescu în arest, după ce medicii de la Spitalul Universitar au decis că starea de sănătate a primarului suspendat este bună.

Constat că poporul a fost găsit astăzi bun de pușcărie. Domnul Sorin Oprescu-Popor, că așa se numește dânsul din moment ce are ca avocat personal Avocatul Poporului, după cum s-a demonstrat, tocmai a fost găsit bun de pușcărie de către medicii îndreptățiți să pună diagnosticul și să dea verdictul”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Mă întreb, în condițiile acestea, acest domn Ciorbea, avocatul lui Sorin Oprescu-Popor, care împreună cu cele două doftoroaie adunate în prezidiu acum vreo două zile, îl găsise bolnav de moarte pe domnul Sorin Oprescu, pe lângă bolnav de pușcărie, îl găsise bolnav de brandoză, mascoză, citromatoză și de infarct la degetul gros. Eh, iată că acum medicii l-au găsit bun de pușcărie. Mă întreb de ce maladie suferă domnul Ciorbea și doamnele acelea și în ce parte a corpului ar trebui căutați”, a declarat CTP

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.