Cristian Tudor Popescu a comentat într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV despre protestele care au loc în aceste zile, atât în Capitală.

„Da, e prima dată când cred în aceste proteste. Nu mai e Roşia Montană, nu mai e Pungeşti. Este o conştiintă a revoltei. O maturizare a mişcării civice. Nu este o mişcare politică, nu are lozinci şi nu a avut o organizare de tip partid. Este o mişcare spontană şi aşa trebuie să fie. Se va organiza ea însăşi. Nu va înceta. Demisia lui Ponta, pe care eu nu vreau să o interprez ca pe o presiune a lui Dragnea sau Oprea, pur şi simplu vreau să o interprez ca pe privirea lui Ponta faţă de cei 25 de mii de protestari de la vârsta lui. Si Ponta atunci a spus, într-un scenariu pe care îl fac eu: am făcut multe laşităţi în cariera mea, dar mai departe nu pot să merg. Prin felul acesta după demisia lui Ponta, capată o semnificaţie . Oamenii au prins curaj au văzut că se poate. Cine va veni va avea de furcă cu cei din stradă.
Ca să aşteptăm ca în urma unei manifestaţii să vină opoziţia este trist pentru că sunt tot felul de personaje care sunt neoameni, ca şi în actuala putere.
Soluţia este ca această mişcare spontană în mod e natural să-şi defineacă niste lideri, un program şi să-i trimită în alegerile de anul viitor.”, a spus CTP,  la Realitatea TV.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.