Cristian Tudor Popescu a spus că „Mesajul președintelui Klaus Iohannis și decizia de a prelungi starea de urgență sunt corecte și binevenite”. De asemenea, CTP a criticat  declarațiile lui Ciolacu, Ponta și Tăriceanu care au spus că nu votează prelungirea stării de urgență.

„Mesajul președintelui Klaus Iohannis a fost corect și binevenit de la un capăt la celălalt. Este nevoie de acest mesaj, acum, având în vedere că tensiunea socială crește. Crește, de asemenea, și tensiunea politică și diverse personaje încearcă să speculeze, acum, această situație.

Este necesar acest apel, de vreme ce șefi de partid ca domnii Ciolacu, Tăriceanu și Ponta doresc, intenționează să nu voteze starea de urgență în Parlament, prelungirea stării de urgență. Ceea ce este, dacă vor face asta, e, într-adevăr, un act iresponsabil, chiar criminal. Firește, rolul opoziției este să critice. Guvernul face greșeli, autoritățile, în clipa de față, fac greșeli. Dar ca răspuns la aceste greșeli ale autorităților, să nu votezi starea de urgență, asta fiind soluția… Și ce urmează după aceea, dacă nu votezi starea de urgență? Deci nu se mai prelungește, ieșim cu toții în stradă, ne ducem unde avem treabă și așteptăm după aceea să se blocheze cimitirile ca în America. Să nu mai avem unde să înmormântăm oamenii. (…)

Deci presiunea este din ce în ce mai mare și va fi, în aceste zile. Oamenii au deja o lună de izolare în spate. Psihic, asta este greu de suportat. Mai vine încă o lună. Urmează o perioadă, nu-i pot spune altfel decât critică, deci mesajul președintelui Iohannis este corect și binevenit”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

 

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.