Cristian Tudor Popescu a criticat  dur proiectul de lege antidefăimare propus de președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, la digi24.
CTP susține că Dragnea „a fost cuprins de fiori de democratici” cu acest proiect.

Eu îmi pun o întrebare, am văzut textul legii propus de domnul Dragnea. Dacă eu spun de pildă că domnul Ponta este un plagiator ordinar, îl defăimez nu? Unde ar putea intra în enumerarea aceea a domnului Dragnea, adică gen, grupuri, vârstă, religie, orientare sexuală și tradiții culturale? Am găsit. Deci domnul Ponta intră la tradiții culturale, păstrarea tradițiilor culturale cu plagiatul ordinar. E adevărat că nu știu dacă o să fiu pedepsit, pentru că n-am reușit să-l pun în inferioritate, deși spun asta de vreo trei ani. E în continuare premier, cu plagiatul ordinar cu tot. În schimb, dacă despre domnul Dragnea aș spune că face parte din grupul select al șefilor de partid care sunt și condamnați penal, atunci l-am defăimat. L-am defăimat pe domnul Dragnea și în ce categorie intru cu defăimarea? La apartenență politică. Acum aud că domnul Dragnea ar vrea să scoată apartenența politică, așa că nici aici n-o să mai fiu condamnat”, a declarat  Cristian Tudor Popescu.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, vrea amenzi usturătoare, de până la 60.000 de lei, pentru cei care defăimează. Este prevederea dintr-un proiect de lege privind defăimarea socială, proiect care a trecut de Senat

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.