Home Actualitate Cristian Boureanu, scandal cu pumni într-un club fițos din Mamaia

Cristian Boureanu, scandal cu pumni într-un club fițos din Mamaia

by I. B.

Insotit de iubita lui, Laura Dinca, dar si de mai multi amici printre care si Ramona Gabor, politicianul Cristian Boureanu a petrecut intr-o locatie selecta din Mamaia, scrie Revista Blogurilor.

Dupa mai multe pahare de vin, Cristian, care avea masa in apropierea bucatariei, a decis se pare sa-i traga la raspundere pe angajati, pe motiv ca mancarea nu ar fi fost pe gustul sau.

Pe masura ce numarul paharelor a crescut, Boureanu a devenit din ce in ce mai bine dispus. Acesta a intrat in bucatarie, dar miscarea lui s-a dovedit neinspirata. Clientii prezenti in zona sustin ca bucatarii, ajutati de alti membri ai personalului respectivei locatii, l-au „tocat” marunt pe politician.

boureanu

 

„Boureanu a facut greseala sa intre intr-o zona in care accesul era interzis, iar angajatii habar nu aveau despre cine e vorba. A fost violent in limbaj, amenintator, iar bucatarii nu stiu multe. S-a lasat cu injuraturi si pumni, iar Boureanu a iesit cam sifonat din povestea asta”, a povestit un martor ocular.

Dupa acesta intamplare se pare ca Boureanu si iubita lui au parasit locatia, iar politicianul a amenintat ca nu va lasa lucrurile asa.

boureanu 1

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.