Cristi Barbu secretarul general adjunc al Guvernului are un mesaj pentruUSR-PLUS: „lăsați dramoletele și nu vă mai comportați de parcă totul gravitează în jurul vostru.” 
„Cum, Doamne iartă-mă, să condiționezi formarea unei alianțe guvernamentale de înlocuirea lui Ludovic Orban după alegerile parlamentare? Aș vrea să aduc doar câteva argumente pro Ludovic Orban:
1. Omul și-a asumat niște lucruri pe care nimeni altcineva nu a fost dispus să și le asume și a doborât aproape de unul singur PSD-ul.
2. Echipa câștigătoare nu se schimbă, iar președintele Iohannis apreciază tot efortul făcut de acest om.
3. Este o nemernicie să pretinzi schimbarea acestui prim-ministru care a condus țara în cele mai vitrege condiții posibile: pandemie, criza economică globală, finanțe dezastruoase lăsate de fostul Guvern Dancilă, stocuri strategice sanitare – 0, majoritate parlamentară ostilă, Curte Constituțională pesedizată, Avocat al Poporului ostil și iresponsabil.
Pentru USR-PLUS am un mesaj simplu: lăsați dramoletele și nu vă mai comportați de parcă totul gravitează în jurul vostru. Ca să poți să ceri, să pretinzi, trebuie mai întâi să oferi, iar voi până acum nu v-ați asumat nimic, nu ați oferit nimic. Ați stat pe margine așteptând, sperând ca noi să ne rupem gâtul. N-o să se întâmple asta!Rușine!”, a scris Cristi Barbu pe Facebook.
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.