Cultantul politic Cozmin Guşă a declarat la Realitatea TV că se ştia că România nu avea capacitatea de a trata un număr aşa mare de mari arşi, însă nimeni nu s-a încumetat ca duminică, după tragedia din Clubul Colectiv, să iasa şi să spună adevărul.

„Ştim că în România nu putem trata marii arşi, o ştia şi ministrul Bănicioiu, o ştiau şi directorii de spitale şi medicii, o ştiam şi noi. Şi nimeni nu s-a încumetat însă ca dumunică să spună situaţia este următoare: «Avem 87 şi 114 de mari arşi pe care nu îi putem transporta cu avionul. Am putea să îi transportăm cu ambulanţele, dacă ne-ar ajuta statul român şi dacă cei din Turcia sau din Austria ar fi de acord să îi primească. Ne costă atâta. Şi, pe lângă fângă faptul că decretăm doliu naţional, vom aloca 5 milioane de euro din cele 100 de milioane de euro, taxe încasate de la aceste cluburi ale morţii ca să încercăm să salvăm aceste persoane, pentru că la noi în România avem doar atâţia medici»”, a explicat Cozmin Guşă.

„Îmi pare rău de Bănicioiu că a mers iar pe mână lui Ponta care a inventat poveşti cu şoţia Ambsadorului Olandei, de pe patul de spital din Turcia, unde s-a dus pentru o banală operaţie la picior. Nu a fost în stare să trimită măcar unul pacient ars acolo în Turcia la prietenul lui. În schimb, a făcut tot felul de jocuri de scenă”, a mai afirmat Cozmin Guşă.

 

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.