Încă o demisie răsunătoare din USR, chiar înainte cu trei zile de alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. Cosmin Marin a anunțat pe pagina de Facebook că se desparte de USR și precizează și care sunt motivele demisie. „Pentru mine e o sursa zilnica de stres, dezamagire si, deseori, scarba”, scrie Cosmin Marin pe pagina de Facebook.
„Astăzi mi-am dat demisia din USR. Am crezut in acest partid cata vreme figurile relevante erau Florina Presadă, Vlad Alexandrescu, Nicu Stefanuta, Cristian Gabriel Seidler, Ana Ciceală, Mihai Gotiu, Manuela Mureşan,Tudor Benga, Ilinca Macarie, Dumitru Dobrev
sau Florin Cobzac. Si multi, multi altii.
Si cata vreme preocuparile USR erau mediul, oamenii cu dificultati, cultura, toleranta, insanatosirea morala a societatii.
In prezent, USR e raul cel mic, pentru unii. Pentru altii a devenit aceeasi mizerie. Pentru mine e o sursa zilnica de stres, dezamagire si, deseori, scarba. Si orice efort facut in detrimentul familiei sau pasiunilor mele e inutil si jignitor pentru cei apropiati.
Si pentru mine e igienic sa nu ma mai asociez cu un partid capturat de oameni a caror UNICA preocupare e asigurarea de locuri de parlamentari, primari, consilieri, viitori ministri, secretari de stat si tot ce mai viseaza ei incepand cu 7 decembrie. Cu orice pret, incalcand orice norme morale sau principii hilare pentru ei, ca meritocratia.
Am intrat in USR fara ambitii personale, doar pentru ca acest partid sa ofere, in functii publice, oameni decenti, exact asa cum zicea si Oli Ardelean
in interviul executiei sale din USR, executata pentru ca nu acceptase falsuri in dosarele fara penali si pentru ca nu obosea sa semnalizeze directiile absolut gresite in care mergeau lucrurile.
Am ramas cata vreme era o speranta de supravietuire a spiritului originar al USR. Pentru mine, azi, e clar ca e un partid capturat si fara speranta, care va dezamagi pe toti cei care il mai voteaza cu inma curata. Voi, acum, nu cunoasteti fata adevarata a unor Ghinea, Barna, Nasui, Pruna, Clotilde, Bulai, Pop, Mihail. Botos, Mos etc. Dar ii veti vedea in curand, din pacate, in guvern si veti asista cu ochii vostri la incompetenta, golanisme si tot ce v-a scarbit la vechii politicieni.
Multumesc Luminita, Ruxandra, Adrian, Razvan, Sebastian, Bogdan, Ana, Mircea, Cris, Stefania, Andreea, Radu, Alexandra, Grig, Florin, Eduard, Cristian, Andrei, Gabriela, Ioana, Narcis, Marius, Ionut, Vali, Teo, Cornel, Rares, Irina, Stoe, Alexandru, Cornel, Patricia, Manuela, Gabi, Carmen, Bogdan, Cristina, Diana, Mihai, Florin, Laurentiu, Simona, Aurelian, Mihaela, Emil, Iosif, Bianca, Ciprian, Lucia, Ligia, Gabriel, Emanuel, Alin, Tudor, Bogdan, Stelian, Maria, Marius, Iulian, Alexandru si sigur am uitat multi altii, faptul ca v-am cunoscut pe voi e cel mai pretios lucru din experienta ultimilor 3 ani.
Succes celor care mai ramaneti si mai puteti lupta! Sper sa ne revedem odata politic in acea constructie asumata, progresista, creata pentru oameni si nu pentru manipularea oamenilor si mintirea lor cu sloganuri ieftine”, scrie Cosmin Marin.
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.