Pe 11 noiembrie 2014  se împlinesc 19 ani fără Corneliu Coposu. Seniorul a murit pe data de 11 noiembrie 1995 și a fost înmormântat patru zile mai târziu.
Printre numeroasele vorbe de duh ale Seniorului se numără și aceasta care arată că mărinimia, toleranța, viziunea și dragostea pentru poporul roman.

“În fond nu e importantă persoana mea, e importantă ideea legată de activitatea mea. Dacă această idee trimfă şi dacă ea este îmbrăţişeată de prietenii mei şi de opinia publică, apariţia sau dispariţia mea sunt secundare. Totul este să supravieţuiască o atitudine. Dacă aceasta trimfă, dispariţia mea nu mai este semnificativă”, a spus Corneliu Coposu.

Dumneavoastră ce credeţi, a triumfat?

loading...

1 COMENTARIU

  1. Corneliu Coposu, a fost un izvor de intelepciune, patriotism si altruism ! Pacat (pentru noi), mare pacat ca aplecat dintre noi prea devreme. Pentru el, probabil, a plecat la timp,ca sa nu poata vedea unde a ajuns clasa politica de astazi. Categoric nu a triumfat „ideea legata de activitatea sa” si este cat se poate de evident si de trist acest lucru si la fel de trist este si faptul ca lumea nu uita doar ideile, dar si pe OAMENII, care le-au generat si le-au slujit cu credinta. Odihna vesnica Corneliu Coposu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.