Un copil bolnav de cancer de doar zece ani are nevoie urgentă de ajutorul tuturor celor care doresc să doneze sânge pentru viața lui. 

Se numește Alin Ghiță, a fost diagnosticat la 9 ani cu tumoră de fosă superioră, a fost operat de cancer, a fost internat pentru tratament postoperator cu radioterapie și citostatice în februarie 2015 și de atunci viața copilului este în spital.

La începutul lunii ianuarie, medicii au lansat un apel către oameni să meargă să doneze sânge, pentru că situația, spre deosebire de cea care era după tragedia din Club Colectiv, este una critică. În centrele de donare de sânge din București abia dacă mai intră doi oameni pe zi. Atunci, medicii spuneau că vor mai putea opera doar situațiile critice dacă situația nu se va schimba.

Se pare că nu s-a schimbat. Mama lui Alin Ghiță a aflat, miercuri, cu durere, că fiul său nu mai primește sânge, pentru că spitalul nu mai are. Însă, fiul său are nevoie urgentă de sânge. La cei 10 ani ai săi se luptă cu o boală cruntă.

Dacă doriți să donați sânge pentru Alin, o puteți face la Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu, Secția Oncologie-Pediatrie, unde trebuie să spuneți că donați pentru Ghiță Alin Constantin. Are grupa de sânge RH-negativ și poate primi de la orice grupă de sânge. 

Familia are nevoie în continuare de bani. Dacă doriți să contribuiți la salvarea vieții lui Alin, puteți dona în următorul cont:

RO69 BTRL 0460 1201 7464 47XX
BANCA TRANSILVANIA – SUCURSALA RAHOVA
TITULAR: SIMONA STĂNESCU

Pentru mai multe detalii o puteți contacta direct pe mama băiatului, Mariana Ghiță, la numărul de telefon 0726068110.

Sursa- https://www.dcnews.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.