Home Politica Consilier personal al președintelui CJ Covasna plătit din fonduri publice ca să lucreze la o firmă privată

Consilier personal al președintelui CJ Covasna plătit din fonduri publice ca să lucreze la o firmă privată

by S. C.

Kiss Bence, consilierul personal al președintelui Consiliului Județean Covasna (CJ), Tamas Sandor (UDMR), este plătit din fonduri publice pentru a desfășura activități la o firmă private, susține Dan Tănasă pe blogul său.

Conform paginii oficiale de internet a CJ Covasna, Kiss Bence este consilier personal angajat la cabinetul președintelui CJ Covasna, funcție pentru care este remunerat din fonduri publice și care îl obligă la un program de lucru de opt ore.

Doar că în timp ce este plătit din fondurile publice al CJ Covasna, Kiss Bence este vedeta reșapată a unui radio local, Friss FM, unde Kiss are în fiecare dimineață, între orele 07:00 și 11:00, o emsiune în direct.

Potrivit paginii oficiale a Consiliului Național al Audiovizualului, Friss FM este este noua denumire a Regio Radio, un radio local care până de curând a aparținut SC Antal & Tamas SRL, societate comercială la care președintele CJ Covasna este acționar alături de primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, scrie dantanasa.ro.

Articolul integral pe dantanasa.ro.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.