Home Opinie Conjurația trădătorilor și viitorul președinte al României

Conjurația trădătorilor și viitorul președinte al României

by Redactia

Alianța trădătorilor se manifestă plenar într-o țară ca România, după europarlamentare.

PNL, partid înființat acum 139 de ani – cel mai vechi din Europa – are în componența sa români de toate etniile. Ori, după pierderea unei bătălii, trădarea este, din nefericire, o reacție foarte des întâlnită pe plaiurile mioritice. În PNL, PSD-ul a format din timp o conjurație a trădătorilor, condusă de dl Călin Popescu Tăriceanu. Firește că a fost răsplătit pentru asta cu funcția de al doilea om în stat, președintele Senatului. Organizațiile PNL arondate fostului premier liberal al României s-au dedat la cele mai abjecte comportamente nu politice, ci umane. Faptul – era să zic paradoxal, dar de fapt normal în politica românească – a fost lăudat la scenă deschisă. În definitiv, în politica de la noi, trădarea nu este o rușine, ci de-a dreptul un act de curaj. Ei, bine, Conjurația trădătorilor dorește aducerea PNL cu totul în curtea PSD și învierea USL-ului, desigur, cu dl Ponta candidat la președinție.

PNL-ul este în acest moment în degringoladă. PSD-ul stă la cotitură, oferind ciolane grase, în schimbul renunțării la orice formă de opoziție în România. Dl Băsescu, care a luat un jenant 6%, și asta numai după ce dl Videanu pare să fi trădat PDL la București, nu mai este un concurent politic, ci doar un „rățoi șchiop” în ultimele șase luni de mandat la Cotroceni.
Înspăimântător este că dl Tăriceanu a fost premier al României, dl Stroe a fost ministru de Interne, dl Silaghi a fost ministru al Transporturilor. Oameni de această factură au condus țara, fapt ce explică încă o dată de ce ne aflăm pe ultimul loc în Uniunea Europeană.
Cu un rezultat de 37%, dl Ponta are o șansă la prezidențialele din toamnă. E departe însă de a fi sigur că va ocupa tronul de la Cotroceni. De ce insistă oare un tânăr politician, de doi ani premier al României, de patru ani președinte al celui mai mare partid din țară, de 10 ani parlamentar, să acceadă la prima funcție în stat, bazându-se prin învârteli la masa verde pe alianța cu un grup de trădători dezavuat de tot ce înseamnă, cât înseamnă liberali în România? De ce nu iese dl Ponta într-o bătălie în câmp deschis, unde oricum pleacă din poziția de favorit, și simte nevoia să se bazeze nu pe Partid, nu pe popor, ci pe învârteli tip Traian Băsescu. Poate fiindcă, de când e în politică, dl Ponta așa a obținut victoria: nu în luptă dreaptă, ci în spatele ușilor închise.

Articol publicat de Bogdan Chirieac pe dcnews.ro

You may also like

6 comments

viola 27 mai 2014 - 06:15

nimeni nu mai crede in buna ta credinta..la realitatea-tv spui una,la ant3 alta!tradarea si duplicitatea sunt atribute ale caracterului pe care nu exista la o maaare majoritate…iar politicienii si jurnalistii le cultiva din plin!!

Reply
pnt 27 mai 2014 - 10:30

greșit nu PNL este cel mai vechi partid din europa ci PNT prin facțiunea partidei naționale din Transilvania si Banat. verificați dacă nu credeti. in rest pun pariu ca poanta nu v-a accepta un duel televizat pentru prezidentiale.

Reply
vizitator 27 mai 2014 - 10:56

…de parca Antonescu e cheie de biserica,zdreanta politica…asta e mai mare tradator decit Tariceanu…si pe deasopra a intrat in grupul slugilor si pupincuristilor lui Base…si am am crezut in el …in tradator…ca si asta visaeaza numai cotroceniul si calca pe cadavre …il iubeste pe base si nu mai conteaza ca base la numit asasinul fostei sale sotii in direct sa auda o tara intreaga…ideia de demnitate si onare a disparut definitiv in clasa politica !!!

Reply
Oana 27 mai 2014 - 11:23

Daca vorbim de tradare, sa nu uitam ca si Crin Antonescu si PNL-ul tradeaza ALDE, printre singurii care au sustinut cat de cat Romania.

Reply
wlady 27 mai 2014 - 12:03

Omulee!Cred ca ti-au promis si tie ceva pamant pe la Nana,ca prea bati campii in ultima vreme,ba ca libralii au 25% si PSD 35% ba ca Mircea Diaconu nu va face pragul de intrare in p.e.Eu zic sa te iei de mana cu Cristoiu si sa faceceti amandoi un ziar in care sa puteti scrie toate nenorocirile pe care le debitati.Iti dau voie sa-l pupi in dos pe Antonescu.

Reply
emieta 27 mai 2014 - 14:50

Exact asa e , d-le Chirieac . Celor care cartesc pe aici le spun ca da , pe la a3 si rtv nu incapi daca esti sincer . Acolo ori esti pupincurist pontobasist , ori esti pus la stalpul infamiei . Macar aici , in ograda proprie , sa spuneti adevarul .

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.