Joi, 28 noiembrie 2013, la Hotel Marshal Garden Bucuresti (Calea Dorobantilor, numarul 50B) va avea loc cea de-a IV-a editie a Conferintei Nationale a Mediatorilor, cu tema Medierea, un bun national. Jurnalistii sunt invitati la conferinta de presa de la ora 14.30 in Sala Topaz a Hotelului Marshal Garden Bucuresti
 Agenda Conferintei Nationale a Mediatorilor vizeaza dezbateri in plen, in prima sa parte, urmate de dezbateri pe teme specifice, cum ar fi: Calitatea serviciului de mediere, Informarea – etapa prealabila incheierii contractului de mediere, Consecinte ale acordului de mediere ODR (Online Dispute Resolution), Personal branding in mediere, Necesitati si reguli cu privire la publicitate si promovare, Medierea transfrontaliera.
            ”Necesitatea schimbarii de mentalitate in plan social si trecerea de la conflict catre dialog nu pot fi amanate la nesfarsit. Primii pasi au fost facuti de catre profesionistii independenti care au creat un sistem de mediere puternic, ce numara azi peste 9.000 de mediatori. Este cel mai puternic corp de profesionisti de acest tip din Europa. Trebuie sa constientizam faptul ca medierea poate sa devina o strategie pentru Romania. Oportunitatea apelarii la mediator – acolo unde sunt implicate institutiile statale – este o veriga necesara pentru o economie dezvoltata”, a declarat Dorin Valeriu Badulescu, presedintele Consiliului de Mediere.
            Dupa inchiderea lucrarilor Conferintei Nationale a Mediatorilor, participantii sunt invitati la un cocktail, de la orele 19.00.
            Confirmarea participarii se poate realiza la numerele de telefon: 021/330.25.60, 021/330.25.61, la fax: 021/315.25.28 sau la adresa de e-mail: conferinta@cmediere.ro. Informatii suplimentare: 0740.131.288
            Pentru informatii suplimentare puteti contacta si agentia de relatii publice ARENA Communications, la numerele de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27 sau la adresa de e-mail: office@arenacommunications.ro, https://www.arenacommunications.ro/.
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.