Cătălin Scânteie este unul dintre răniții incendiului de la Colectiv care acum se luptă cu autoritățile. Bărbatul a fost internat la Spitalul Bagdasar pentru tratament, dar pentru că a fost externat prea devreme, trebuie să returneze bani statului.

Este vorba despre 400 de lei pentru că a fost internat mai puțin de 30 de zile.

#‎colectiv‬ / ‪#‎ImpreunaRezistam‬ si nu numai… Altă ordinărie din partea statului român, ca multe altele după revoluție…

V-ați bucurat cumva că v-a dat statul 6000 lei gen „ajutor pe perioada spitalizării” după incendiul din Colectiv? Adică 200 lei / zi x 30 zile? Sau măcar ați zâmbit amar pe motiv că totul își revine la normal în țara asta?

Eh, stați liniștiți dragii mei „pârliți” în Colectiv… Bucuria a fost de scurtă durată. Dacă ați stat internați mai puțin de 30 de zile, acum trebuie să înapoiați banii, că altfel va sărăci statul român din cauza voastră. Nu mai contează că am revenit la tratament și schimbare de pansament o dată la 2-3 zile, ei vor banii înapoi…

Azi, printre altele, trebuie să ajung la nu știu de cacat de agenție de stat cu sediul pe Calea Victoriei, ca să dau înapoi 400 lei, deoarece și-au permis „ăia” de la Spitalul Bagdasar Arseni să mă externeze mai devreme, pe 28 noiembrie.

Mai exact, ca să nu orbecăiți căutând, e vorba de „Agenția de Plăți”, etajul 3, la Contabilitate, la domnul Trușcă. Clădirea cu B1 TV.

Deci cum s-ar spune, „am tras statul în piept cu 2 zile” că m-am externat mai devreme, iar acum sunt pasibil de amendă sau în cel mai bun caz de poprire pe conturi.

Nu știu de ce, dar îmi vine să-i cam dau pe toți înapoi. În cazul ăsta chiar nu mai am nevoie. Bleah!„, a scris Scânteie pe Facebook, potrivit B1.

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.