Pacientii raniti in incendiul din clubul Colectiv vor fi evaluati pentru a fi transferati in spitale din strainatate.

Este vorba despre pacientii raniti care se afla internati in spitalele din Bucuresti, iar decizia a fost anuntata vineri de Ministerul Sanatatii.

Intr-un comunicat postat pe site-ul sau, acesta transmite ca a solicitat sprijinul Ministerului Afacerilor Externe „pentru ca, prin intermediul misiunilor diplomatice, sa instiinteze spitalele din strainatate acordul autoritatilor romane ca, in conformitate cu recomandarile specialistilor, pacientii cu arsuri sa continue tratamentul de recuperare in unitatile in care sunt internati”.

Pe 7 decembrie, o comisie de specialisti se va intruni la Ministerul Sanatatii, scrie ziare.com, iar aceasta „va analiza situatia pacientilor cu arsuri aflati in ingrijirea spitalelor din Romania, in vederea implementarii planului de ingrijire pe termen mediu si lung”.

„Acest plan include atat ingrijirile medicale de recuperare cat si asistenta psihologica si sociala pentru pacienti si familiile acestora. In situatiile in care exista recomandare din partea specialistilor, Ministerul Sanatatii va aproba transferul in strainatate al pacientilor cu arsuri aflati in ingrijirea spitalelor din Romania”, se subliniaza in decizia Ministerului Sanatatii.

Sursa- REALITATEA.NET
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.