La două luni de la tragedia de la Colectiv, fotografiile Teodorei Maftei, Alex Chelba, Alexandrei Mihăilescu, Cătălin Ilnițchi, Claudiu Petre, Cristian Mitroi, Liviu Zaharescu, Mihai Anghei, Miluță Flueraș și Roxanei Boghian(Shinmaya), fotografi profesioniști, aflați pe 30 octombrie în Club Colectiv, se află expuse în Palatul Victoria, la intrarea în Sala Muntenia, sala ședințelor de Guvern. Expoziția a fost posibilă cu sprijinul Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Civic.

Miercuri, cu ocazia ultimei ședințe de Guvern din 2015, membrii Executivului au vizitat expoziția, încheind  anul cu  gândul la familiile îndoliate în urma tragediei de la Colectiv.

Cele 20 de fotografii, selectate prin grija prietenilor din Asociația Fotografilor de Conserte, vor fi expuse până pe 31 ianuarie la ARCUB Gabroveni din strada Lipscani nr. 84-90 și Casa Filipescu-Cesianu din Calea Victorieei nr. 151.

Programul de vizitare a expoziției „Remember Goodbye to Colectiv” este de miercuri până duminică, între orele 10,00 și 16,00, iar în cadrul acestor expoziții se vor organiza licitații pentru toate fotografiile, fondurile obținute urmând a fi alocate fotografilor afectați de tragedia de la Colectiv.

colectiv, expo

colectiv, foto

– See more at: www.dcnews.ro
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.