Home Actualitate Claudiu Bleonț: „Să-l pierzi pe Nicușor Dan, cel mai votat om după președinte, asta performanță a USR-PLUS”

Claudiu Bleonț: „Să-l pierzi pe Nicușor Dan, cel mai votat om după președinte, asta performanță a USR-PLUS”

by George Avram

Claudiu Bleonț a reacționat la anunțul lui Nicușor Dan privind votul din 6 decembrie, pe care îl va da liberalilor. El a scris pe pagina lui de Facebook câteva din motivele pentru care crede că USR-PLUS l-au pierdut pe Nicușor Dan, „cel mai votat om din România (după președinte)”.

Postarea lui Claudiu Bleonț:

„1. De ce l-a pierdut USR PLUS pe Nicușor Dan? Fiindcă au fost prea aroganți ca să creadă că mai au nevoie de el. Mă tem că duminică îi așteaptă trezirea la realitate. Să pierzi cel mai votat om din România (după președinte), atunci când listele tale parlamentare din București sunt formate din anonimi, asta da „performanță” pentru USR PLUS.

2. Îl înțeleg pe Nicușor Dan. Liberalii i-au fost alături chiar din prima zi de mandat și l-au ajutat să rezolve problemele punctuale cu care se confruntă în prezent Capitala. Contează foarte mult un astfel de sprijin. Mai ales când ești la început și nu ai pe cine să te bazezi.

3. Nicușor Dan a fost echidistant cu PNL și USR-PLUS la locale. Între timp, USR-PLUS și-a făcut campanie proprie. Așa că mesajul lui Nicușor Dan este unul clar: îi susțin pe cei cu care pot avea o relație corectă.

4. În politică uneori trebuie să faci alegeri. Nicușor Dan a ales PNL pentru că, se pare, are cea mai bună și corectă colaborare cu acest partid.

5. Nicușor Dan a încercat să fie alături de USR-PLUS. Dar la câte orgolii sunt în acest partid, nu a mai avut loc în echipa lor. Mai mult, a fost atacat prin campanii evidente. Nu faci chestii din astea când vrei o colaborare cu cineva. Decizia lui Nicușor Dan este mai mult decât logică.

6. Hai să facem o recapitulare. USR este cel care s-a dezis Nicușor Dan după ce acesta i-a băgat în Parlament. Apoi USR-PLUS i-a pus bețe în roate să devină candidatul unic pentru Primăria Capitalei. După ce a fost ales Primar General, tot cei de la USR-PLUS l-au atacat. Și atunci, care ar trebui să fie alegerea lui Nicușor Dan?”

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.