Dacian Cioloș a declarat că se va prezenta miercuri în plenul Senatului, așa cum au dezis azi senatorii., dar că președintele ANAF nu l-a informat ce decizie a luat în cazul Antenelor. Cioloș spune însă că ANAF trebuia să aplice legea mai demult.

„ Eu pot să înțeleg că în 5 zile e greu să-ți muți lucrurile, pe de altă parte, nu am decis eu lucrul ăsta și nu eu am pus în lege termenul acela de 5 zile”, a declarat Cioloș.

 

„Să nu cerem guvernului independent, în câteva luni de zile, să rezolve probleme care au fost lăsate în așteptare de ani de zile, inclusiv chestiunea cu Antena 3 (…) E o decizie judecătorească acolo și ANAF-ul s-a trezit fix acuma să o scoată, pe ultima sută, fără să întrebe pe nimeni. Eu nu am fost întrebat. Nici eu, nici doamna ministru de finanțe — nu că trebuia să fim informați formal — președintele ANAF decide cum aplică legea, trebuia să o aplice mai demult (…) a decis să o aplice fără să mă informeze așa încât nu am eu ce explicații să dau pentru deciziile pe care le ia un responsabil al unei agenții care e în subordinea guvernului, dar care nu trebuie să ceară aprobarea guvernului pentru anumite decizii”, a delcarat Cioloș de la Bruxelles, conform Agerpres.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.