Home Politica Ciolacu, întrebat dacă o mai susține pe Firea la Primăria Capitalei: Cred că Gabi trebuie să continue să dea toate explicațiile

Ciolacu, întrebat dacă o mai susține pe Firea la Primăria Capitalei: Cred că Gabi trebuie să continue să dea toate explicațiile

by George Avram

Gabriela Firea a reaparut public zilele trecute pentru a anunța că Marcel Ciolacu a asigurat-o că a rămas candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei. Marcel Ciolacu a reacționat și el ieri la acest declarații.

„În acest moment, eu nu am altă decizie privind alt candidat la București, dar nu cred că asta e prioritatea dnei Firea”, a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD/

Răspunsurile lui Ciolacu, întrebat dac-o mai susține pe Firea la PMB

„În continuare spun că Firea nu a avut nici o implicare în scandalul de la azile. Mă bucur că a ieșit la televizor să dea explicații. Vom vedea, că viața nu se termină nici la mine, nici la dna Firea. În acest moment, eu nu am altă decizie privind alt candidat la București, dar nu cred că asta e prioritatea dnei Firea. Avem timp să închidem anumite capitole”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

El a ținut apoi să precizeze că „înțeleg că vorbim de o femeie, înțeleg emoția trăită”.

„Părerea mea e că Gabi trebuie să continue să dea toate explicațiile. Există în politică și greșeli, există uneori și o construcție care îți face rău”, a mai spus liderul PSD.

Firea: Ciolacu mi-a spus că rămân candidatul PSD la Primăria Capitalei

Marți, Gabriela Firea a declarat, la Antena 3, că Marcel Ciolacu a asigurat-o că a rămas candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei.

„Domnul președinte mi-a spus că eu sunt candidatul, că nu vede o altă persoană din cadrul PSD București. Mi-a spus foarte clar că are informații, ca prim-ministru știe că sunt nevinovată, că vina mea a fost că am avut încredere în oameni. Vina mea este faptul că consiliera mea a avut legătură cu acea persoană implicată în cămine, nu eu direct, nici consiliera direct. Știe că sunt nevinovată și că în momentul acesta este dificil, dar că din punctul domniei sale de vedere, rămân candidatul PSD la Primăria Capitalei”, a susținut atunci Gabriela Firea.

Aceasta a demisionat din funcția de ministru al Familiei și a anunțat că se retrage de la șefia PSD București în urma scandalului azilelor din Ilfov.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.