Home Actualitate Cine se află în spatele infernului dezlănțuit în Grecia. Ministru grec: Din păcate, majoritatea au fost aprinse de mâna omului

Cine se află în spatele infernului dezlănțuit în Grecia. Ministru grec: Din păcate, majoritatea au fost aprinse de mâna omului

by George Avram

Majoritatea celor 667 de incendii care au izbucnit în Grecia în ultimele săptămâni au fost declanşate „de mâna omului”, a declarat ministrul pentru crize climatice şi protecţie civilă Vassilis Kikilias, relatează PROTV.

Vassilis Kikilias, ministrul grec al crizei climatice şi al protecţiei civile, a declarat reporterilor: „În această perioadă au izbucnit 667 de incendii, adică peste 60 de incendii pe zi, aproape în toată ţara. Din păcate, majoritatea au fost aprinse de mâna omului, fie din neglijenţă criminală, fie cu intenţie”.

Kikilias a spus că, în anumite locuri, incendiile au izbucnit în numeroase puncte aflate în imediata apropiere în acelaşi timp, sugerând implicarea piromanilor care intenţionau să extindă incendiile în continuare.

Meteorologii nu au înregistrat niciodată până acum astfel de temperaturi record pe o perioadă atât de lungă în Grecia.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.