Clopotel.ro, autointitulat „Portalul copiilor din România”, este un site pentru copii, în care le este explicat copiilor de vârste mici ce înseamnă sex oral şi anal, informează ActiveNews care  informează și cine este patronul: “Clopotel.ro este deținut și administrat de ActiveSoft SRL, una din companiile grupului american de investiții New Century Holding (NCH).”

 

“În portofoliul acestei companii se găsesc și siteurile ziare.com, creștinortodox.ro, copilul.ro, e-referate.ro sau bussines24.ro. Clopotel.ro se găsește pe locul 3 în topul trafic.ro la secțiunea familie/copii”, scrie sursa citată. Adăugăm că şi trafic.ro este deţinut de aceeaşi corporaţie, manageriată în România de Andrei Siminel, care apare pe site-ul-mamă  al NHC drept Cristian S. Andrei.

Înainte de a deveni milionar, Andrei Siminel a lucrat la Automobile Dacia  S.A. Piteşti, unde a fost, pe rând, şef de atelier, şef de secţie, şef secţie schimb şi consilier al Consiliului de Administraţie. Ulterior a ajuns membru al Consiliului de Administraţie al S.C. Petrom S.A. şi al S.C. Alro S.A. Aceasta ascensiune se explică şi prin faptul că NHC ar fi deţinut prin firme intermediare 12% din Alro Slatina şi 8,2% din Dacia.

Ziua de Constanţa afirmă că NHC este înregistrată în Insulele Cayman şi că sediul central al companiei, care are în subordine România, se află în Rusia. Conform ColectionaruluiDeSuflete.net, compania NHC din Rusia se ocupă de telecomunicaţii, energie, industrie grea, şi altele, fiind şi co-producătoare a avionului de lupta Sukhoi şi a nu mai puţin celebrelor GAZ-uri. Cu adevărat americană compania NHC!

Integral aici- https://www.ziaristionline.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.