Home Actualitate Cinci PROFEȚII care s-au ÎMPLINIT

Cinci PROFEȚII care s-au ÎMPLINIT

by I. B.
Arsenie Boca a prezis cu exactitate moartea lui Ceauşescu, iar Nostradamus ştia că vor fi atentatele din 11 septembrie. Iată care sunt celelalte.

Inundaţiile din 1970
În 1861, în Bistriţa Năsăud se năştea Gabriş, unul dintre cei care au rămas în istorie ca mari profeţi ai României. Acesta a prezis, printre altele, inundaţiile din anii `70, care au făcut ravagii în mare parte a României.

Asasinarea lui J.F. Kennedy şi a lui Bobby Kennedy
Predicţie: „Un om mare va fi doborât într-o zi de o lovitură nimicitoare O faptă malefică prevăzută de purtătorul unei petiţii Un altul va cădea la timp de noapte Conflict la Reims, Londra şi o molimă în Toscana“ Ce s-a întâmplat: În 1963, John Kennedy a fost ucis, după ce primise mai multe ameninţări cu moartea. Bobby Kennedy a fost ucis în 1968. Cuvintele de mai sus au fost scrise de Nostradamus şi i-au cutremurat pe toţi cei care au aflat cum a fost Kennedy asasinat.

Atentatele din 11 septembrie
Despre Nostradamus se spune că ar fi prezis şi atentatele din 11 septembrie. Iată ce scria marele prezicător: „Un foc zguditor din centrul pământului va cauza fiori în Oraşul Nou Două roci mari vor purta urmele mult timp“

Soţii Ceuşescu, ucişi într-o zi de sărbătoare
Arsenie Boca a prezis moartea, într-o zi de sărbătoare, a soţilor Ceauşescu, după cum a povestit nepoata duhovnicului, Zoe Dăian. „Prin anii ’80, Părintele Arsenie a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: „Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce ştii?”. Şi Arsenie i-a spus: „Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi”. Ceauşeştii nu au crezut

Citeste mai mult: adev.ro/nw1f30

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.