În România, Henry Coandă, marele savant, avea o colecție uriașă de fotografii cu fulgi de zăpadă. Savantul român remarcase că zăpada are structuri arhitectonice diferite, în funcție de zonă. Un cercetător japonez a remarcat și el că apa își schimbă structura  în funcție de mediul înconjurător. Ea poate reacționa într-un fel la gândurile bune și altfel la un mediu ostil. Apa  își modifică structura la muzică.

De aici încercarea unor cercetători, între care japonezul Masara Emato, de a schimba tratamentele cu medicamente în tratamente pe care le avem la îndemână, cu…apă.

Multe persoane cred încă în medicina clasică, alopată şi speră la însănătoşire asumând cantităţi exagerate de medicamente. Cu ajutorul numeroaselor studii, cercetătorii sunt tot mai tentaţi să creadă că există o modalitate mult mai eficientă, cu siguranţă mai naturală şi accesibilă.

Fiecare din noi şi-o poate permite pentru că o avem în casele noastre. Această “modalitate” se numeşte apă, substanţa fundamentală fără de care viaţa pe Pământ nu ar exista.

Pentru a putea afla mai multe despre particularitatea acestui tratament cu apă structurată “Vocea Rusiei” s-a adresat terapeutei Anna Jakovleva care de mai mulţi ani îşi tratează pacienţii cu această metodă, obţinând rezultate miraculoase: Structura variabilă a apei, este cu siguranţă mai importantă decât compoziţia chimică constantă. Acest lucru atribuie apei caracteristicile necesare. Apa îşi schimbă structura sub efectul muzicii şi al cuvintelor, când se ascultă muzica clasică, când sunt rostite rugăciuni, mantre sau pur şi simplu cuvinte de recunoştinţă. Doar sub efectul acestora, apa ne poate însănătoşi. Efectul opus se obţine folosind cuvinte ce exprimă ură, violenţă distrugându-ne astfel sănătatea. Aceasta este surpriza! Apa este sensibilă la ceea ce gândim şi mai ales la ceea ce spunem. Când avem o gândire pozitivă, cu dragoste, cu mulţumire, apa are puterea de a realiza miracole şi de a vindeca chiar şi bolile cele mai grave. Nu degeaba strămoşii noştri, spuneau rugăciuni înaintea fiecărei mese.

S-a descoperit că în afara unei semnificaţii sacre are şi un rol practic. Este important să ne reamintim că noi înşine suntem făcuţi în cea mai mare parte din apă, iar apa noastră “internă ” reacţionează la gândurile noastre.Anna Jakovleva povesteşte“Trei ani în urmă am decis să fac un experiment pentru a verifica efectul produs de apa structurată pe starea de sănătate umană. La început mulţi dintre participanţi erau sceptici, nu m-a surprins, aveau şi de ce. Pentru a creşte numărul de persoane şi pentru a demonstra că metoda funcţionează, am decis să fac un experiment pe plante. Aveam 3 violete care erau în perioada de repaus, nu înfloreau. Am început a uda prima violetă cu apă încărcată de muzică clasică, mai exact cu ariile lui Puccini şi Verdi, iubesc enorm opera italiană. A doua violetă a fost udată cu apa ce a “ascultat” cronica cu temă criminală ce era difuzată la televizor. Cea de-a treia am udat-o cu apă normală. După doar două săptămâni am obţinut primele rezultate. Prima violetă a înflorit, cea de-a doua i-au căzut câteva frunze şi a început să putrezească, iar cea de a treia nu a avut nici o schimbare. După o lună, cea de a doua din păcate a murit, prima a continuat să înflorească, a treia rămăsese la fel ca la începutul experimentului. Mulţi dintre pacienţii mei au avut, aşadar, oportunitatea de a vedea cu ochii lor, cum apa poate influenţa starea organismelor vii şi au decis să încerce. Rezultatul: majoritatea au avut efecte benefice”.

Se poate înlocui administrarea medicamentelor cu un pahar de apă “vie” structurată? E un miracol sau doar efectul placebo ce noi cunoaştem?

Încercaţi următorul experiment: de fiecare dată înainte de a bea, spuneţi “mulţumesc ” apei din pahar rostiţi cuvinte pozitive, de dragoste şi vedeţi ce se întâmplă.Un gând de mulţumire, îl dedicăm marelui om de ştiinţă, cercetătorului Masaru Emoto, laureat al mai multor universități, doctor în medicină, cel care a deschis o lume nouă investigațiilor legate de starea omului, de sănătatea sa, de dependența de elemental esențial al vieții noastre care este, ca și la plante, apa. Străbunii noștri spuneau o rugăciune când ajungeau la o fântână însetați, înainte de a bea apa din căuș. O rugăciune, adică un gând bun, rosteau și înainte  masă. Poate că efectul nu era doar de a-l îmbuna pe Dumnezeu. Dumnezeu poate fi fi și în apa pe care o bem.

AMPress și suntsanatos.ro/limbajul-secret-al-apei

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.