Home Mancare Cel mai scump restaurant din lume are o capacitate de doar 12 persoane

Cel mai scump restaurant din lume are o capacitate de doar 12 persoane

by I. B.

Cel mai nou restaurant , clasat la două stele Michelin, este deţinut de bucătarul spaniol Paco Roncero care serveşte în restaurant feluri de mâncare din zona experimentală, scrie Dailymail.
Nu pare deloc unul dintre cele mai scumpe restaurante din lume, dar interiorul restaurantului este cel care justifică enorma sumă de 1.250 £.

Masa este ca o experienţă captivantă de teatru şi conţine o mâncarea extrem de plăcută. Proprietarii spun că preţul reflectă, costurile de înfiinţare a restaurantului, calitatea produselor alimentare şi a personalului, de asemenea, ştiu că oamenii vor plăti pentru că restaurantul este ultima experienţă culinară din Ibiza.

Rstaurantul cu o capacitate de doar 12 de persoane, face parte din noul hotel Hard Rock Hotel, care a sărbătorit marea deschidere în acest weekend cu spectacole live în aer liber şi concert pe malul mării susţinur de regele disco Nile Rodgers, scrie zf.ro.

Ni se promite că degustarea de la Sublimotion va fi un apel la fiecare dintre simţurile noastre şi ne va transporta într-o altă lume.

Într-o clipă, fereastra opacă din faţa noastră devine transparentă, oferindu-ne o privire de ansamblu a  celor 27 de persoane care lucrează în bucătărie pentru a crea cele 20 de feluri de mâncare.
Două chelneriţe sunt îmbrăcaţe în costumaţie de  stewardese alături de un  prezentator care va introduce felurile de mâncare şi efectele de lumină şi laser care vor crea lumi diferite pentru fiecare fel de mâncare în parte.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.