Premierul Dacian Cioloș a participat marți la o emisiune a Antenei 3.

Cioloș scrie, într-o postare pe Facebook, că aseară a participat la o emisiune („Sinteza Zilei”) unde „ s-a cam repetat o sigură întrebare”, făcând referire la tema „mocirlei” de la Antena 3.

Pentru ca aseară am participat la un interviu unde s-a cam repetat o singură întrebare, azi am vorbit la Digi FM despre ce cred eu că rămâne bun pentru români după acest guvern. Am răspuns și ultimelor povești hazlii care s-au spus despre mine zilele acestea, a scris premierul Dacian Cioloș, pe pagina de socializare.

„Dincolo de orice, cred că e bine să spui lucrurilor pe nume fără să jignești. Acesta a fost obiectivul prezenței la Antena 3. Lumea a auzit și punctul meu de vedere și mi-am prezentat argumentele. Îmi pare rău pentru că n-am început eu să folosesc cuvântul. Liiceanu m-a întrebat de ce ma duc în mocirlă, oamenii erau îndoiți. Am explicat că mă duc să explic punctul de vedere. A fost interpretat altfel. Sunt agronom și orice e apă și materie organică, înseamnă creștere.”, a spus premierul, la Digi FM.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.