Alina Gorghiu a declarat la antena 3 că Bogdan Olteanu  este un om corect, dar că rămâne ca ancheta să stabilească dacă acesta se face sau nu vinovat de acuzațiile care i se aduc.

„Cred că este un om corect, rămâne ca ancheta să stabilească foarte clar care sunt concluziile. Nu pot eu să mă pronunț pe ele, însă sunt mâhnită când văd că unii oameni folosesc politic nefericirea altora. Nu știu cum se va solda speța Bogdan Olteanu, dar să arunci cu noroi în alții doar pentru faptul că îți dă ție bine preț de 24 de ore pe pagina de Facebook mi se pare o mârlănie, ca să nu o cataloghez mai dur”, a spus Gorghiu, la Antena 3.

”Nu știu ce conține dosarul cu pricina, un lider de partid politic nu e analist, nu e avocat, trebuie sa fie cumpătat. Am fost colega cu Olteanu, am fost asociată cu el într-o societate de avocatura, cred ca e un om corect. Sunt mâhnită când vad ca unii oameni folosesc politic nefericirea altora. E o mârlănie ce fac unii cu postările pe Facebook. Să ştiţi că dacă plouă afară este vina Alinei Gorghiu, că ninge afară este tot vina Alinei Gorghiu, dacă Ponta are o problemă tot vina Alinei Gorghiu este şi indiferent cine are pe lumea aceasta ceva în neregulă vina îmi aparţine tot mie din perspectiva lui Ponta. Nu mă aştept să treacă 24 de ore să nu mă pomenească, ar fi revelaţia deceniului să nu aibă Ponta numele Gorghiu pe buze., a spus Alina Gorghiu la antena 3

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.