Tricolorii vor avea parte de o atmosferă extrem de ostilă la Budapesta, în confruntarea cu Ungaria, din preliminariile pentru Euro 2016. Toate cele 22.000 de tichete disponibile fanilor maghiari au fost vândute deja, deşi până la meci a mai rămas o săptămână, anunta Prosport, potrivit gandul.info.

Ungaria îşi joacă una dntre ultimele şanse de a rămâne în cărţile calificării pentru turneul final, o eventuală înfrângere în faţa lui Chiricheş&Co complicându-le foarte mult existenţa.

Potrivit informaţiilor din presa vecină, toate biletele au fost deja cumpărate de susţinătorii ungurilor, cu 7 zile înainte de marele meci.

O singură dată stadoionul Gropuama Arena a mai fost plin, la meciul cu Grecia, din actualele preliminarii.

Altfel, România va dispune la rândul ei de un contingent important de suporteri, estimându-se că aproximativ 1000 de fani vor merge la Budapesta pentru a susţine naţionala. Maghiarii ne-au pus la dispoziţie 1100 de tichete pentru marele meci.

România va întâlni Ungaria, la Budapesta, la 4 septembrie, de la ora 21.45. Echipa Ungariei va juca apoi împotriva Irlandei de Nord, în 7 septembrie, la Belfast.

INTEGRAL pe prosport.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.