In aceasta seara la „Jocuri de Putere cu Rares Bogdan” continua dezbaterea pe „Cazul Vintila Horia” si „legea antilegionari” .

Ce crede comunitatea evreiasca despre aceasta lege, dar si care sunt motivele pentru care s-a cerut retragerea titlului de cetatean de onoare scriitorului Vintila Horia.  Cat de corecta sau necesara este ea in societatea de astazi, dar si ce personalitati culturale risca sa dispara din constiinta publicului romaneasca daca legea va continua sa fie aplicata la fel ca pana acum!

Totul, incepand cu ora 21.00 alaturi de Rares Bogdan si invitatii sai.

Iar de la 22.30 „cei ce au fost la „Baricada de la Inter” in 21 decembrie 1989 si parinti fe si-au pierdut copiii si  copii ce si-au pierdut parintele in inclestarile de atunci fac analiza ultimelor declaratii ale lui Ion Iliescu despre evenimentele din urma cu mai bine de 26 de ani. Membrii Asociatiei 21 decembrie evoca in platoul realitatii tv momente nestiute ale revolutiei din 1989 si iti spun de ce in Romania de azi dreptatea istorica se obtine la CEDO si nu in tribunalele tarii. Azi, la „Jocuri de Putere cu Rares Bogdan” de la 21.00 la 24.00 numai pe RealitateaTv si RealitateaFm.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.