Home Sport Câți moderatori peste vârsta de pensionare ar rezista în România? Jay Leno, 63 de ani, RENUNŢĂ DEFINITIV la showurile de televiziune

Câți moderatori peste vârsta de pensionare ar rezista în România? Jay Leno, 63 de ani, RENUNŢĂ DEFINITIV la showurile de televiziune

by Ioana Popescu
Realizatorul TV Jay Leno, care va fi înlocuit în rolul de gazdă a emisiunii „The Tonight Show” de pe NBC de Jimmy Fallon, în februarie, spune că nu intenţionează să mai prezinte vreodată un alt show de noapte, informează accesshollywood.com, conform Mediafax.
Într-un interviu pentru emisiunea „60 Minutes”, de pe CBS, care va fi difuzat duminică, Leno a declarat că nu va putea recrea într-un alt program TV de noapte ceea ce a reuşit în „The Tonight Show”.
Leno a adăugat că cei 22 de ani pe care i-a petrecut ca gazdă a emisiunii au fost „fantastici”.
Ultima ediţie a emisiunii „The Tonight Show” prezentată de Jay Leno va avea loc pe 6 februarie, actorul Billy Crystal fiind ultimul invitat al lui Leno.
De cealaltă parte, trupa U2 şi actorul Will Smith vor fi primii invitaţi ai emisiunii „The Tonight Show” în noua formulă cu Jimmy Fallon în calitate de prezentator. Jimmy Fallon va intra în rolul de gazdă a „The Tonight Show” pe 17 februarie, emisiunea fiind difuzată la miezul nopţii, după transmisiunile de la Jocurile Olimpice de la Soci.
La o săptămână după debutul emisiunii găzduite de Fallon, „The Tonight Show” va reveni la ora sa tradiţională de emisie (23.00), după emisiunea de ştiri de la NBC, fiind urmată, de la ora 00.35, de programul „Late Night”, care a fost prezentat de Jimmy Fallon şi îl va avea ca gazdă pe Seth Meyers.
Jimmy Fallon a declarat că s-a sfătuit în legătură cu emisiunea „The Tonight Show” cu Jay Leno, în mod constant, pentru a fi asigurată o tranziţie mai lină. Unul dintre sfaturile primite de Fallon de la Leno a fost să îşi crească durata monologurilor pe care le spune în emisiune.
Jay Leno, în vârstă de 63 de ani, prezintă „The Tonight Show” din 1992, când l-a înlocuit pe Johnny Carson. El a părăsit pentru scurt timp emisiunea în 2009, pentru un show în prime time la aceeaşi televiziune, fiind înlocuit cu Conan O’Brien. Însă audienţele scăzute înregistrate de O’Brien i-au determinat pe cei de la NBC să mute noua emisiune a lui Leno în intervalul original al acestuia, 23.35, şi pe cea a lui O’Brien, după miezul nopţii.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.