Cătălin Predoiu a scos ‘glonțul de argint’ pentru Nicușor Dan în ultima dezbatere electorală înainte de alegerile din 5 iunie, scrie dcnews.ro.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei a făcut praf sondajul dat publicității vineri de către Nicușor Dan, sondaj al unei firme internaționale, TNS.

„Nicușor Dan a spus că sondajul a fost realizat de o firmat britanică de reputație internațională. Știți ce este în spatele acestei firme? TNS este deținută în proporție de 32% de o firmă olandeză și în proporție de 68% de Balkan British Social Surveys… de acolo o fi ‘British-ul’ din discuția dumneavoastră.

Această firmă care deține în majoritate TNS este deținută de un fost membru al Serviciului Secret bulgar comunist, un controversat om de afaceri din Bulgaria. Dacă veți citi presa bulgară, veți începe să aveți mari dubii despre afacerile sale. Această firmă s-a mai ocupat și de sondajele dintre Ponta și Iohannis. Cum vă dă pe dumneavoastră astăzi câștigător, așa îl dădea în 2014 și pe Ponta”, a zis Cătălin Predoiu la Realitatea TV.

Potrivit acestui sondaj, Gabriela Firea ar obține la alegerile locale din duminică 34% din voturile bucureștenilor, Nicușor Dan – 16%, Cătălin Predoiu – 11%, Robert Turcescu – 5%.

Sondajul a fost realizat de firma TNS. Cercetarea a fost realizată pe 31 mai – 1 iunie, pe un eșantion de 1.000 de bucureșteni cu drept de vot, stratificat pe cote de vârstă, gen, cu interviuri aplicate prin telefon. Studiul a fost realizat la comanda USB.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.