Concertul pe care trupa Carla’s Dreams l-a susţinut, vineri seară, la Mall Galeria din Piatra Neamţ a fost întrerupt, membrii formaţiei anunţând pe Facebook că mai multor persoane, inclusiv copii, li s-a făcut rău din cauza „temperaturii imposibil de suportat“.

Membrii trupei Carla’s Dreams  au depus deja plângeri la Poliţie şi îşi îndeamnă fanii, pe Facebook, să se solidarizeze pentru a nu se produce o nouă tragedie Colectiv.

”S-a depus plângerea la Poliţie şi lucrăm asupra sesizărilor. Mâine o să facem toate interpelările necesare şi sesizările oficiale colective. Aşa ceva nu se iartă”, susţin aceştia.

Reprezentanții Galleria Mall nu au solicitat Primăriei Piatra Neamț autorizație pentru concertul „Carla’s Dream”, a declarat, sâmbătă, pentru Agerpres, primarul interimar Dragoș Chitic.

„Este o societate comercială privată care a decis organizarea unui concert în interior. A fost o soluție cel puțin neinspirată pentru că ei au o parcare destul de mare unde putea fi organizat concertul. Primăria Piatra Neamț nu a primit nicio solicitare pentru eliberarea vreunui act pentru desfășurarea concertului. Am dispus Poliției Locale să efectueze un control, să verifice autorizația de funcționare și ce prevede aceasta, iar în funcție de rezultate vom lua măsurile care se impun. Se poate merge până la închiderea mall-ului”, a afirmat Chitic.

Poliția Piatra Neamț derulează o anchetă în urma reclamației depuse de managerul Carla’s Dream cu privire la condițiile improprii în care a avut loc concertul. Membrii formației susțin că ei au fost cei care au oprit concertul după ce au văzut că două persoane au leșinat din cauza căldurii. Oficialii ISU spun însă că ei, alături de organizatori, au oprit concertul.

Reprezentanții Galleria Mall Piatra Neamț au precizat că intrarea la concertul Carla’s Dream a fost liberă și nu s-au așteptat la un aflux atât de mare de spectatori. Potrivit acestora, spectacolul a fost organizat în interiorul mall-ului, la etaj, cu ocazia deschiderii mai multor magazine.

La concertul Carla’s Dream au fost prezenți peste 2.000 de oameni, marea majoritate copii.

Din cauza căldurii insuportabile, nouă persoane au leșinat, iar cinci dintre acestea au fost transportate cu Ambulanța la spital, dar nu au rămas internate.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.