Fostul vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară, Adrian Papahagi, care a demisionat de curând din formațiune politică nu vede cu ochi buni prezența  Elenei Băsescu pe lista pentru europarlamentare pe un loc eligibil.

„Nu vreau să comentez o eventuală candidatură a Elenei Băsescu la europarlamentare, nu mai fac parte din acest partid, m-am autosuspendat din funcţii şi sunt doar în fundaţie. Oricum, ştiu că lista va fi definitivată la sfârşitul săptămânii. Dar consider că aceasta trebuie să conţină oameni care s-au implicat în proiectul PMP de la început: Baconschi, Preda, Funeriu, oameni cu doctorate, care au muncit mult pentru Partidul Mişcarea Populară“, a declarat Papahagi pentru Monitorul de Cluj.

Elena Băsescu și-a rezervat locul al doilea pe listele PMP la viitoarele alegeri europarlamentare.

Cel mai nemulțumit de acest lucru este Daniel Funeriu, aflat pe locul 3 pe listă, se teme că acesta nu etse eligibil șă rămâne de căruță.

Președintele Traian Băsescu  a semnat vinery o petiție a PMP împotriva creșterii accizei pentru carburant. Întrebat dacă fiica sa va candida din partea PMP, Băsescu a declarat că nu știe.

„Ea știe că eu la europarlamentare votez PMP, i-am spus să fie înțeleaptă”, a declarat Traian Băsescu.

loading...

2 COMENTARII

  1. Cel mai potrivit candidat pe listele P.M.P. este Elena Basescu,si ar fi bine sa fie pe primu luoc,ca atunci in mod sigur nu vor prinde nici unu loc la europrlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.