Cristian Tudor Popescu a declarat, joi seară, într-o intervenție telefonică la   B1 TV, că nu este de acord cu argumentele aduse de cei care susțin grațierea lui Gică Popescu

„Dacă există persoane care doresc să ceară grațierea domnului Gică Popescu pot să o facă îndreptățiți după părerea mea cu argumente legate de dosar, de sentință, de corectitudinea pe care o văd sau nu în cazul Gică Popescu. Nu am cum să fiu de acord cu argumentul – a făcut bine românilor, fiindcă au fost mândri când juca în tricoul naționalei. Acesta este un argument fals, care nu face decât rău acestei societăți”, a declarat jurnalistul.

„Nimeni nu este mai presus de lege. Câtă vreme vom avea aceste ranționamente legate de ce a făcut un om fără legătură cu speța în cauză, că a jucat bine fotbal, că a fost căpitanul naționale, vom fi primitivi în continuare din punctul de vedere al civilizației juridice”, a mai spus Tudor Popescu.

 

loading...

6 COMENTARII

 1. 1. Si in SUA exista un scandal asemanator cu niste fotbalisti care beneficiaza de prea multa simpatie atat din partea justitiei cat si a publicului/presei dupa ce au violat si batjocorit o fata, nu doar la „primitivi”
  2. Sesizez niste dublu standard la CTP, care-l acuza frenetic pe G. Popescu de cateva zile ca a fost turnator, acest fapt avand la fel de mult legatura cu dosarul ca si faptul ca a marcat goluri.
  3. Personal nu ma prea intereseaza fotbalul, golurile, nationala etc.. cu toate astea, „feriti-va de cei la care dorinta de a pedepsi este puternica” – Nietzsche

  • Felicitari MC ! Puteai, poate sa adaugi punctul 4. Criteriul beneficiului pentru societate e cel care conteaza. Nicidecum incadrarea intr-un anumit articol, dintr-o anumita lege omeneasca, efemera… Puteam sa-i luam o parte din avere, puteam sa-i utilizam expertiza evidenta in domeniul fotbalului…

 2. Sunt de acord cu cele susținute de C.T.Popescu iar cei care cer clemența în acest caz au motive ascunse,motive care nu sunt doar iertarea,căci dl.G. Popescu dacă era nevinovat nu achita suma de bani.În cea ce priveste declarația dl.D.Dragomir cu privire la legea amnistieri ar fi o mare nenorocire dacă ar fi promovată în parlament.

  • janos In SUA 90% din procese, nu ajung niciodata la tribunal pentru ca se cade la intelegere. omul isi plateste paguba creata, si pleaca acasa pentru ca n-a omorat pe nimeni. Doar noi suntem atat de orbiti de ura si rautate si trebuie sa pedepsim sa ne excitam de la suferinta celuilalt, ..
   Nicaieri in lumea civilizata pentru asa ceva daca omul plateste paguba nu prea se face inchisoare numai la voi aici la salbatici, cu ochi rosii de ura si spume la gura.

 3. Pentru ca ” Nimeni nu e mai presus de lege ” puteau sa-i dea o pedeapsa cu suspendare . Acum suntem obligati sa platim din contributiile noastre , 3 ani de zile , intretinerea detinutului Popescu . Huidu a primit pedeapsa cu suspendare dupa ce a omorat 3 oameni !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.