Bucureştenii care locuiesc în sectoarele 1,5 și 6 au rămas fără apă caldă și căldură. RADET anunţă sec, printr-un comunicat de presă, că în jumătate din Bucureşti, furnizarea apei calde şi a căldurii se face sub parametrii normali, în condiţiile în care temperaturile sunt deja foarte scăzute. Regia dă vina pe avariile apărute la două dintre centralele ELCEN, potrivit B1.

”RADET  București  anunță,  joi, că furnizarea energiei termice pentru apă caldă și căldură, se realizează sub parametri normali, din cauza unor avarii apărute în cursul zilei de miercuri la centralele CET Vest și CET Grozăvești aparținând ELCEN.  Efectele vor fi resimțite în sectoarele 1 și 6 și parțial în sectorul 5 al Municipiului București, respectiv în zona Panduri și Ana Davila.

În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții ELCEN în cadrul comandamentului comun,  problemele vor fi remediate în cel mai scurt timp posibil, reprezentanții societății Electrocentrale estimând că avaria de la CET Vest va fi remediată în cursul serii de joi, ora 22.00, iar cea de la CET Grozăvești în cursul dimineții de vineri”, se arată în comunicatul citat.

Foto: hunedoaraplus.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.