Home Sport Brazilia, trei zile de doliu național după moartea lui PELE! Fotbalistul va fi condus de mama sa, în vârsta de 100 de ani

Brazilia, trei zile de doliu național după moartea lui PELE! Fotbalistul va fi condus de mama sa, în vârsta de 100 de ani

by George Avram

Înmormântarea marelui fotbalist, cel mai mare din toate timpurile, legendarul Pele va fi precedată de trei zile de doliu național. Preşedintele în exerciţiu al Braziliei, Jair Bolsonaro, a anunţat trei zile de doliu, potrivit unui decret publicat în Jurnalul Oficial, transmite presa internațională.

Edson Arantes do Nascimento, Pele’, s-a luptat în ultimii ani cu o boală incurabilă, a decedat joi la Sao Paulo, la vârsta de 82 de ani.

Ceremonia religioasă a fostului mare fotbalist va avea loc luni la stadionul Santos FC, clubul la care ‘Regele’ a jucat aproape toată cariera sa, urmând ca înhumarea să aibă loc marţi.

Ceremonia funerară va începe luni la ora locală 10:00 şi va dura 24 de ore. Marţi, un cortegiu funerar va însoţi sicriul pe străzile din Santos, trecând inclusiv prin faţa casei mamei lui Pele, care este încă în viaţă la vârsta de 100 de ani. Înhumarea va avea loc la cimitirul Memorial Necolpole Ecumenica şi va fi permisă doar membrilor familiei.

Foto si mai multe amanunte pe contul sau de twiter.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.