Home Actualitate BOMBĂ. UPDATE.Traian Băsescu a publicat DOCUMENTELE de la Crescent ale Gabrielei Firea/ FIREA îi dă REPLICA lui Băsescu

BOMBĂ. UPDATE.Traian Băsescu a publicat DOCUMENTELE de la Crescent ale Gabrielei Firea/ FIREA îi dă REPLICA lui Băsescu

by I. B.

Fostul președinte Traian Băsescu a publicat o serie de documente care arată modul în care lucra Gabriela Firea în cadrul firmei Crescent.

”Contract de împrumut între Crescent, firmă a fostei securităţi şi SC Media Casa Press SRL, firmă parte a trustului turnătorului Felix, administrată de doamna Firea. Sunt convins că doamna Firea ne poate spune când s-a rambursat împrumutul”, a spus Băsescu, scrie stiripesurse.

Gabriela Vrânceanu- Firea i-a cerut fostului președinte să-și probeze acuzațiile referitoare la transferurile de bani. Ea a insistat că, deși este însărcinată în luna a opta, se va prezenta la audieri, dacă acestea se impun.

Ieri, președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, aflat în închisoare, a anunțat pe blog că îl dă în judecată pe Traian Băsescu „pentru declaraţia publică mincinoasă în care vorbește despre relaţii ilegale între Grivco și Crescent’’.

”În calitate de suspect într-un dosar de ameninţare şi şantaj, instrumentat de Parchetul General,fostul preşedinte răspunde, ca şi în alte ocazii, cu petarda banilor fostei Securităţi.

Împrumuturi între societăţile comerciale aparţinând aceluiaşi trust s-au făcut şi se vor mai face, potrivit legilor în vigoare, atât în domeniul presei, cât şi în alte ramuri economice. Totul este ca acestea să respecte legile naţionale şi europene de contabilitate şi audit.

Trustul Intact, la care am lucrat, a fost verificat de nenumărate ori, din punct de vedere financiar-contabil, în timpul mandatelor lui Traian Băsescu la Cotroceni. Posibile acţiuni comerciale ilegale ar fi fost descoperite şi sancţionate cu mult timp în urmă.

Este păcat că fostul preşedinte încearcă acum să confişte instituţiile de control ale statului şi trage concluzii fantasmagorice, cum că aş fi girat acţiuni comerciale ilegale. Dar, aşa cum am înţeles, va răspunde şi pentru aceste calomnii, într-un proces pe care a anunţat că i-l intentează fondatorul trustului Intact, domnul Dan Voiculescu.

Cât priveşte afirmaţia domnului Traian Băsescu referitoare la faptul că m-aş fi prevalat, în aceste zile, de faptul că urmează să nasc, în scurt timp, îl asigur că nu am pozat niciodată în victimă, am informat doar românii că voi participa la orice fel de audieri, în cazul în care voi fi solicitată, privind activitatea mea de manager în trustul Intact şi că nu mă voi eschiva, nici măcar în situaţia medicală în care mă aflu”, susține Gabriela Firea, potrivit stiripesurse.ro

basescu contracte 2

You may also like

1 comment

Je suis care e! 18 martie 2015 - 20:44

viitorul suna bine pentru ambii combatanti !

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.