Home Actualitate Bombă pe piața media! B1 TV vrea să cumpere studiourile PRO TV

Bombă pe piața media! B1 TV vrea să cumpere studiourile PRO TV

by Ana Barb

Boby Păunescu (acționar B1 TV) vrea să cumpere studiourile Media Pro (deținute de PRO TV), potrivit unor informații apărute pe surse.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Bobby Păunescu (regizor, producător și acționar la B1 TV) discută preluarea studiourilor, împreună cu parteneri americani.

Partenerii lui Bobby Păunescu în discuțiile pentru preluarea studiourilor sunt cei de la Film Finances, companie care se ocupă cu asigurarea producțiilor cinematografice independente.

Film Finances este o companie de asigurare a filmelor cu birouri în Statele Unite, Australia, Canada, Africa de Sud, Scandinavia, Germania și China. Compania fost lansată ca urmare a crizei din 1947 din Marea Britanie. Film Finances oferă în cazul filmelor independente o asigurare că acestea vor fi duse la bun sfârșit de către producător.

Contactat de Paginademedia.ro, Bobby Păunescu nu a comentat informațiile . El a declarat că „există o asociere a mea cu Film Finances” și că această asociere „caută studiouri din Europa Centrală și de Est„, fără a preciza dacă Studiourile Media Pro sunt luate în calcul.

„Căutăm acele studiouri care vor avea sens din punct de vedere economic pentru ambele părți”, a declarat Bobby Păunescu pentru Paginademedia.ro, fără vreo referire exactă.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.