Şase persoane au murit în această dimineaţă, în urma tragediei din Club Colectiv. Numărul persoanelor decedate a ajuns la 38

Doi pacienţi au murit la aterizare în Olanda, unul este român, iar celălalt este cetăţean italian. Alţi patru pacienţi au murit la spitale în Bucureşti.

Premierul interimar a mai declarat că din cele 107 persoane spitalizate, 48 sunt în stare critică.
Se derulează în ritm intens pentru a-i prelua în Norvegia şi Finlanda. Cele două avioane SMURD pleacă la Viena astăzi

Daniel Ciobanu, chitaristul trupei ‘Prea tarziu’ se afla printre cei care au decedat sambată dimineața la Spitalul de arsi din Capitala. El suferise arsuri pe 47% din suprafața corpului, precum şi arsuri de căi respiratorii. Rănile i s-ar fi ‘suprainfectat’ potrivit fratelui său.

„Cu durere în suflet vă anunțăm că Dan a luptat până astăzi, la ora 7:30, să rămână cu noi. Va rămâne în amintirile noastre ca unul dintre cei mai minunați oameni! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a anunțat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, Daniela Ciobanu, soția chitaristului trupei Prea Târziu.

Acesta trebuia să fie transferat joi, la un spital din Israel. Decizia de transfer a fost luată după vizita profesorului David-Michael Linton, directorul secţiei de Terapie Intensivă din cadrul Hadassah Medical Center. Transferul sau a fost amanat insa din cauza deteriorarii starii sale care l-a facut netransportabil.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.