Traian Băsescu duce o luptă la baionetă cu președintele Klaus Iohannis și cu premierul Victor Ponta. Cea mai recentă temă de dispută este cea a construirii unei moschei în București. Băsescu e de părere că asta va atrage terorismul în România. ”Sunt doi nesăbuiți!” e eticheta pusă de Băsescu lui Iohannis și Ponta.

”Doi nesăbuiţi din fruntea statului român vor ca, la Bucureşti, să se construiască cea mai mare moschee din Europa, pe lîngă care să funcţioneze o universitate cu 6.000 de studenţi selectaţi de prin toată lumea arabă.

Probabil nu reuşiţi să vă imaginaţi o staţie de metrou din Bucureşti în care, la ore de vîrf, un tânăr credincios se detonează în numele lui Allah. Sau poate inteligenţa nu va ajută să vă imaginaţi tineri romîni eşuaţi în viaţă convertiţi la islamism şi trimişi în tabere de instruire prin Siria, Irak sau Afganistan şi reveniţi în Europa pentru a ne aduce binefacerile Statului Islamic.

Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru că aici nu este vorba despre minorităţi. Ştii cumva de visul teroriştilor de la Statul Islamic de a se extinde în Balcani si Europa Centrală?”, e mesajul lui Băsescu.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Musulmanii au obligatia de a se ruga de 5 ori pe zi astfel ca numarul foarte mic de moschei care de asemenea nu sunt permanent deschise determina multe inconveniente. Este trist sa vad astfel de cuvinte jignitoare aduse musulmanilor, mai ales ca acestea vin din partea unui fost sef de stat. Proiectul este finantat si propus de statul turc, nu de vreo organizatie cum se sustine mai sus. Iata o lista cu lacasele de cult crestine aflate numai in Istanbul: https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0stanbul%27daki_kiliseler_listesi
    Numai numarul bisericilor crestin ortodoxe ajunge aproape de 80, pe cand in Romania sunt 12 moschei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.