Home Actualitate Băsescu, despre Iohannis: Când a spus că a făcut casele din meditații, mi-a venit să râd

Băsescu, despre Iohannis: Când a spus că a făcut casele din meditații, mi-a venit să râd

by Ioana Popescu

Traian Băsescu a declarat la TVR miercuri seara că nu stie cine este Iohannis, nici ce a făcut, nici ce vrea sa faca de acum incolo.

„Cu ce impresie sa raman eu cand a fost intrebat prima oara cum a facut sase case, si a spus din mediatii, mi-a venit sa rad. La alta emisiune, a spus ca primele doua sunt mostenire de la parinti, mama asistenta medicala tata mecanic auto. Tatal meu a fost colonel si mi-a lasat mostenire un apartament de doua camere mie si lui frate-meu.. Am asa, un sentiment nu de ingrijorare, nu e neaparat grija mea, dar mai omule, din 2009 si pana acum ai fost premierul Grivco, erai in spatele lui Geoana, ai vrut sa-l inlocuiesti pe Boc, in 2012 ai participat la suspendarea presedintelui, pana in ianuarie spuneai ca e bun Ponta e rau Basescu, acum ai devenit candidatul dreptei. Cine esti Iohannis, in ce crezi, in ce ai facut pana acum doua luni sau in ce intentionezi sa faci?”, a declarat Basescu.

You may also like

1 comment

Aurelia Ionescu 18 septembrie 2014 - 19:54

Bai „tzatza de matza”, nu te uita la Iohannis,uita-te la fetitele tale,uita-te la udrea elena si la gasca ce mai sta pe langa tine.Si ,pana la urma …..uita-te la tine…..puscaria te asteapta….puscaria….

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.