Preşedintele Traian Băsescu a declarant la Realitatea TV că atât el, cât şi fiica sa Ioana Băsescu stau la dispoziţia Parchetului privind terenul din comuna Nana.

Băsescu a mai spus că senatorul PSD Gabriela Firea „mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului”.

„E o prostie ce spune (Gabriela Firea, nr). Nu te poţi lua după o doamnă a cărei instruire este rezultată din citit de pe prompter vreo zece ani. Trebuie să ştii puţin drept. Acolo a fost o cumpărare cinstită, cu credit luat de la o firmă care a anunţat că vrea să vândă pământul, la un preţ care e preţul pieţei” , a comentat şeful statului, duminică, într-o emisiune la Realitatea TV.

Preşedintele a mai afirmat că, dacă sunt suspiciuni, asigură de faptul că şi el şi fiica sa stau la dispoziţia Parchetului pentru orice investigaţie.

„Eu susţin că este o achiziţie absolut corectă, pentru că nu a avut niciun intermediar la mijloc, nu a fost nimic care să ţină de primărie, de prefectură, pur şi simplu, a fost vânzare – cumpărare între două persoane private, fiica mea şi italianul”, a mai declarat Traian Băsescu.

 

loading...

1 COMENTARIU

  1. Facultatea de litere si Academia de Studii Economice n-au nicio valoare , nu conteaza. Atacul la persoana,minciuna ,lacomia ,lipsa de scrupule si tupeul fara limite …asta-i viziunea pentru o „pregatire” adevarata .”Cine stie cunoaste!”
    Gura pacatosului adevar graieste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.