Home Actualitate Bani de la stat pentru ca televiziunea de casă a PSD să cumpere transmisia meciului Grecia-România

Bani de la stat pentru ca televiziunea de casă a PSD să cumpere transmisia meciului Grecia-România

by Ioana Popescu

Eximbank calcă pe urmele Transelectrica, Hidroelectrica şi Transgaz, adică al  firmelor de stat care au sponsorizat cu  generozitate un eveniment sportiv,  mai precis Gala Bute, din iulie 2011.

Eximbank a ales să-şi facă reclamă pentru  prima dată în acest an la o televiziune, la România TV, postul pesedistului  Sebastian Ghiţă şi prietenul premierului Victor Ponta, în campania de promovare  a meciului Grecia-România, scrie realitatea.net.

Eximbank – bancă controlată de statul român – a ales să sponsorizeze  televiziunea care a transmis vinerea trecută meciul Grecia-România, adică  România TV, deţinută de deputatul PSD Sebastian Ghiţă. Decizia este de-a dreptul  surprinzătoare, chiar şi în condiţiile în care deputatul PSD este un abonat al  contractelor cu statul, ţinând cont de faptul că aceasta este prima campanie  publicitară pe care EXIMBANK o derulează pe un post de televiziune din România  în acest an, potrivit monitorizărilor de publicitate.

De-a lungul a patru zile, între 12-15 noiembrie, pe ecranul România TV au  apărut 366 de inserţii grafice de câte zece secunde, rulate în timpul  emisiunilor şi jurnalelor de ştiri ale postului deţinut de pesedistul Ghiţă cu  sigla băncii de export import a României – Eximbank şi un mesaj care promova  meciul Grecia-România.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/eximbank_1319635.html#ixzz2l29rsaq3

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.