Home Actualitate Badea, despre tratarea pacienților de la Colectiv în străinătate: Unii cotizăm, alții nu. Și printre răniții de la Colectiv erau care nu cotizaseră la sistemul medical din România.O „pretenție cocălărească”

Badea, despre tratarea pacienților de la Colectiv în străinătate: Unii cotizăm, alții nu. Și printre răniții de la Colectiv erau care nu cotizaseră la sistemul medical din România.O „pretenție cocălărească”

by I. B.

Faptul ca multe victime din clubul Colectiv au fost transportate la spitale din strainatate este, spune Mircea Badea, o „pretentie cocalareasca”. Asta, deoarece sunt si alte cazuri, mult mai grave, care sunt tratate in Romania.

„De fapt, care era problema? Problema era de ce nu au fost trimisi in tari straine. Imediat. Pe mine m-a deranjat, asa… Suntem putini care platim taxe in Romania, la sistemul de sanatate. Sistemul este cum este si pe baza financiara. Unii cotizam, altii nu. Si printre ranitii de la Colectiv erau oameni care nu cotizasera la sistemul medical din Romania”.

You may also like

1 comment

Ducu Pop 6 decembrie 2015 - 17:14

S-a trezit Vitanjorul Gadea si vomita !!! Mars ,treci la hazna.

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.